Avaleht

Hagi Šein

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1990 "Uus algus " Dokumentaalfilm Stsenarist
1989 "Lepatriinutalv" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1988 "Bolero" Muusikafilm Režissöör
1987 "Jaak ja Maire" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1986 "Ratastoolitants" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1985 "Defitsiit" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1985 "Raudrohutee" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1984 "Palestra" Muusikafilm Režissöör
1983 "Dialoog" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1982 "Rituaal" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1981 "Ülemlaul" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1980 "Minu Tartu" Dokumentaalfilm Stsenarist
1979 "Laulu sünd " Dokumentaalfilm Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm