Avaleht » Filmitegijad

Hagi Šein

Hagi Šein

Meediaõppejõud, teleajakirjanik ja dokumentaalfilmide režissöör Hagi Šein on sündinud 13. septembril 1945 Tallinnas. Lõpetas 1963 Tallinna 21. Keskkooli ja 1973 Tartu Riikliku Ülikooli ajaloo teaduskonna, läbides ka massikommunikatsiooni sotsioloogia eriprogrammi (cum laude). Järgnes aspirantuur teleajakirjanduse ja telesotsioloogia alal Moskva Riikliku Ülikooli ajakirjandusosakonnas. Tartu Ülikoolist on tal teadusmagistrikraad meedia ja kommunikatsiooni alal (Magister Artium 2001), 2001–2007 oli  samas teleajaloo ja meediapoliitika doktorantuuris. Tema telemeediaalane kvalifikatsioon on võrdsustatud doktorikraadiga 2002. aastal, mil ta valiti viieks aastaks telemeedia professoriks Concordia Rahvusvahelise Ülikooli nõukogu poolt.


Loe edasi

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1990 "Uus algus " Dokumentaalfilm Stsenarist
1989 "Lepatriinutalv" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1988 "Bolero" Muusikafilm Režissöör
1987 "Jaak ja Maire" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1986 "Ratastoolitants" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1985 "Defitsiit" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1985 "Raudrohutee" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1984 "Palestra" Muusikafilm Režissöör
1983 "Dialoog" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1982 "Rituaal" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm