Avaleht

Andres Lepasar

Avaleht

Andres Lepasar

Andres Lepasar

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Naised rindejoonel " Dokumentaalfilm Monteerija
2018 "Hetk ajaloos" Teleseriaal Monteerija
2013 "Metsa poole" Dokumentaalfilm Režissöör
2013 "Viru. Vabaduse saatkond" Dokumentaalfilm Režissöör
Monteerija
Värvimääraja
2012 "Pöide, vaikiv tunnistaja" Dokumentaalfilm Režissöör
2010 "Erkki-Sven Tüür: 7 etüüdi piltides" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2008 "Pimedad aknad" Telemängufilm Monteerija
2006 "Mehed unustatud armeest" Dokumentaalfilm Monteerija
2005 "Äraoldud päevade summa" Dokumentaalfilm Monteerija
2005 "Kas parimast piisab?" Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm