Avaleht » Filmitegijad

Andres Lepasar

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Naised rindejoonel " Dokumentaalfilm Monteerija
2018 "Hetk ajaloos" Teleseriaal Monteerija
2013 "Metsa poole" Dokumentaalfilm Režissöör
2013 "Viru. Vabaduse saatkond" Dokumentaalfilm Režissöör
Monteerija
Värvimääraja
2012 "Pöide, vaikiv tunnistaja" Dokumentaalfilm Režissöör
2010 "Erkki-Sven Tüür: 7 etüüdi piltides" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2008 "Pimedad aknad" Telemängufilm Monteerija
2006 "Mehed unustatud armeest" Dokumentaalfilm Monteerija
2005 "Äraoldud päevade summa" Dokumentaalfilm Monteerija
2005 "Kas parimast piisab?" Dokumentaalfilm Monteerija
2004 "Igavene reliikvia" Dokumentaalfilm Monteerija
2004 "Nikolai Kormašov ja vene ikoon" Dokumentaalfilm Monteerija
2004 "Sest ma nagu linnukene" Dokumentaalfilm Monteerija
2004 "Surnupealuu sõdurid" Dokumentaalfilm Monteerija
2002 "Ilo Pariisist" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2002 "Leida lugu" Dokumentaalfilm Monteerija
2002 "Terra silvestris" Populaarteaduslik film Monteerija
2001 "Lõhering" Dokumentaalfilm Monteerija
2001 "Mount Everest 6. osa" Dokumentaalfilm Režissöör
2001 "Peeter" Dokumentaalfilm Monteerija
2000 "Unustatud maailm, Alam-Pedja" Dokumentaalfilm Monteerija
2000 "Vaba mees Priit Vesilind" Dokumentaalfilm Monteerija
2000 "Volli, sempre volli" Dokumentaalfilm Monteerija
1998 "Armastuse poeem" Dokumentaalfilm Monteerija
1998 "Euroopale lähemale" Muud liigitused Monteerija
1998 "Rännak" Dokumentaalfilm Monteerija
1998 "Risto" Dokumentaalfilm Monteerija
1998 "Tappev Tartu " Mängufilm
Amatöörfilm
Monteerija
1998 "Veidike metsa poole" Dokumentaalfilm Monteerija
1996 "Griša" Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm