Avaleht

Ülo Pikkov

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Eesti nafta" Dokumentaalfilm Produtsent
2020 "Kilpkonn ja jänes" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Operaator
Monteerija
2018 "Juured: 40 aastat hiljem" Dokumentaalfilm Produtsent
2018 "Juured: Emaga kloostris" Dokumentaalfilm Produtsent
2018 "Juured: Emakivi" Dokumentaalfilm Produtsent
2018 "Juured: Mu liha ja veri" Dokumentaalfilm Produtsent
2018 "Juured: Oodates imet" Dokumentaalfilm Produtsent
2018 "Juured: Poeem armastusest" Dokumentaalfilm Produtsent
2018 "Miks ma siis ei lähe?" Dokumentaalfilm Produtsent
2017 "Lahtilaskmise lugu" Animafilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Nukutegija
2016 "Taat ja memm" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Animaator
2016 "Tühi ruum" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Monteerija
2015 "Tik-Tak" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2014 "Teisel pool metsa" Animafilm Produtsent
2013 "Ada + Otto" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
Tüübikunstnik
2013 "Õlimäe õied" Dokumentaalfilm Produtsent
2013 "The End" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2011 "Eine murul" Animafilm Produtsent
Juhendaja
2011 "Kärbeste veski" Animafilm Produtsent
2011 "Keha mälu" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Monteerija
2011 "Suur maja" Animafilm Kaasprodutsent
2009 "Kiri Ruhnust" Dokumentaalfilm Produtsent
Animaator
2009 "Põgenemine" Animafilm Produtsent
2009 "Tuulest viidud" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
2008 "Dialogos" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
Animaator
(hääl)
2008 "Portree" Animafilm
Muud liigitused
Režissöör
2008 "Väike maja" Animafilm Produtsent
2007 "Blow" Animafilm Režissöör
Stsenarist
2007 "Läänemerelinik" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik
2007 "Must lagi" Animafilm Režissöör
Stsenarist
Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm