Avaleht

Vambola Vällik

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Arvo Pärt - Isegi kui ma kõik kaotan" Dokumentaalfilm Helioperaator
1998 "Euroopale lähemale" Muud liigitused Helirežissöör
1997 "Ja saagu teid palju kui liiva meres" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1997 "Läänemaa teedel" Muud liigitused Helirežissöör
1996 "Griša" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1996 "Kollektiivleping koolides ja lasteaedades" Muud liigitused Muusikaline kujundaja
1996 "Protokoll" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1995 "Armuavaldus" Telemängufilm Helirežissöör
1995 "Eestimaa ja Liivimaa mõisad ning suguvõsad " Dokumentaalfilm Helirežissöör
1994 "Jõulud Leninita" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1994 "Surma tee" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1994 "Tallinna kummitusmajad" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1994 "Unenäod kodumaast" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1994 "Vari seinal" Tudengifilm Helirežissöör
1993 "Antsla. Sügis 1993" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1993 "Muutumise vaev" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1992 "Aaria" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1992 "Palveveskid pöörlevad" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1991 "Maailma valgus" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1990 "Laulutuli" Muusikafilm Helirežissöör
1989 "Lepatriinutalv" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1989 "Siis sai õhtu ja sai hommik" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1988 "Bolero" Muusikafilm Helirežissöör
1988 "Jõulud Siimu talus" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1988 "Kodutee" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1988 "Üks pilk Betti Alverile" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1987 "117. hooaeg" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1987 "Heidikud" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1987 "Kes küll ütleks…" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1987 "Liblikalend" Dokumentaalfilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm