Avaleht

Semjon Školnikov

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Kas mõistab järeltulev sugu ..." Dokumentaalfilm
Populaarteaduslik film
Operaator
2002 "Igaviku seisukohalt" Dokumentaalfilm Konsultant
1989 "Kulinaariavabrikud" Reklaamfilm
Muud liigitused
Režissöör
1988 "Elektristimulaator Veterok-3" Reklaamfilm Režissöör
1988 "Monoloog" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
1987 "Meie, piirissaarlased" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1987 "Mere sügavustes" Dokumentaalfilm Režissöör
1987 "Metsakasutusele teaduslik alus" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Režissöör
1986 "Armastusavaldus" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
1986 "Saare Kaluri poisid" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1985 "Abinõudest õhu saastamise vastu" Filmikroonika Režissöör
1985 "Kursused õppejõududele TPI arvutussaali uues kuvarite õppesaalis" Filmikroonika Režissöör
1985 "Merevaigumaa Baltikum" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Režissöör
Operaator
1985 "NSV Liidu riikliku preemia laureaat, Viljandi rajooni Võhma kolhoosi lüpsja Asta Romanovski" Filmikroonika Režissöör
Operaator
1985 "Põlva rajooni Taevaskoja kolhoosi sepad Aleksander, Vladimir ja Valeri Bogdanov" Filmikroonika Režissöör
Operaator
1985 "Talv Tallinna Kaubasadamas" Filmikroonika Operaator
1985 "Üleliidulise sotsialistliku võistluse rändpunalipu üleandmine Eesti NSV-le" Filmikroonika Operaator
1984 "40 aastat Tartu vabastamisest Saksa fašistlikust okupatsioonist" Filmikroonika Režissöör
1984 "Arheoloogilised kaevamised Olustveres, Maidlas ja Jõelähtmes" Filmikroonika Režissöör
1984 "Eesti NSV ja Tallinna Saksa okupatsioonist vabastamise 40. aastapäev" Filmikroonika Režissöör
Operaator
1984 "Elada maal" Dokumentaalfilm Režissöör
1984 "Maidemonstratsioon Tallinnas" Filmikroonika Operaator
1984 "Rahvusvaheline purjeregatt Sõprus-84 Tallinna lahel" Filmikroonika Režissöör
1984 "Sada rahvust kutsub: 2. jagu" Muud liigitused Režissöör
1984 "Suure Isamaasõja veteran, Rahva Võidu kolhoosi esimees Rudolf Mannov" Filmikroonika Režissöör
1984 "Taastamisaastad" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
1983 "Ajalehe Pravda 22. üleliidulise jooksukrossi finaalvõistlused Pirital" Filmikroonika Režissöör
1983 "Alternatiiv" Dokumentaalfilm Operaator
1983 "Eesti Merelaevanduse raadiokeskus" Filmikroonika Operaator
1983 "Ehituse Teadusliku Uurimise Instituudis loodud betoonitugevusmõõtja" Filmikroonika Režissöör
Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm