Avaleht

Andres Sööt

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1964 "Valga ja Valka" Filmikroonika Operaator
1964 "Võsu puhkekodu 100 000. külastaja " Filmikroonika Operaator
1963 ""Hamlet" Vääna-Jõesuus" Filmikroonika Operaator
1963 "ELKNÜ Keskkomitee pleenum" Filmikroonika Operaator
1963 "Külalised Bali saarelt" Filmikroonika Operaator
1963 "Kutsekooliõpilaste projekt" Filmikroonika Operaator
1963 "Lõpuaktus ja esimene koolitund" Filmikroonika Operaator
1963 "Mänguasjade näitus" Filmikroonika Operaator
1963 "Moldaavia NSV kunstinädal Eesti NSV-s" Filmikroonika Operaator
1963 "Rahvatantsupidu" Filmikroonika Operaator
1963 "Suvituskohad" Filmikroonika Operaator
1963 "Üliõpilaste tee" Filmikroonika Operaator
1962 "Kuldsed sarved" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1962 "VGIK 1962" Muud liigitused Operaator
1959 "Kutsumata külalised " Mängufilm Operaatori assistent
1958 "Tallinna spordimängud" Dokumentaalfilm Operaatori assistent
1957 "Juunikuu päevad " Mängufilm Operaatori assistent
1957 "Pöördel " Mängufilm Operaatori assistent
1956 "Mehed jäävad koju" Tudengifilm Operaatori assistent
1956 "Ta pöördus tagasi koju" Filmikroonika Operaatori assistent
""Tuulte pöörises" katkend lavastusest" Muud liigitused Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm