Avaleht

Kaljo Kiisk

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1982 "Arabella, mereröövli tütar " Mängufilm Tuletõrjuja
1981 "Hekto" Dokumentaalfilm Režissöör
1980 "Metskannikesed " Mängufilm Režissöör
1980 "Metskannikesed reklaamrull" Reklaamfilm Režissöör
1977 "Surma hinda küsi surnutelt " Mängufilm Režissöör Arst-lahkaja
1976 "Eesti parkide olukorrast" Filmikroonika Režissöör
1976 "Interpreetide konkurss - Inga Suta proovis" Filmikroonika Režissöör
1976 "Interpreetide konkurss - pianistid proovis" Filmikroonika Režissöör
1976 "Interpreetide konkurss 1976" Režissöör
1976 "Konkursist osavõtjad Tallinna tänaval" Filmikroonika Režissöör
1976 "Kutsekooliõpilaste tehnilise omaloomingu näitus" Filmikroonika Režissöör
1976 "Masin porgandi koristamiseks EM-II" Muud liigitused Režissöör
1976 "Minu naine sai vanaemaks " Telemängufilm Sõber
1976 "Oktoobri karjäär" Filmikroonika Režissöör
1976 "Rahvusvahelised vibuspordivõistlused Tallinnas" Filmikroonika Režissöör
1976 "Suvi" Reklaamfilm Kristjan Lible
1976 "Suvi " Mängufilm Kristjan Lible
1976 "Tuletõrje näidisõppused Räpinas" Filmikroonika Režissöör
1976 "Vabariigi suurima, Viru kolhoosi agronoom Õie Reinberg" Filmikroonika Režissöör
1976 "Viies vabariikidevaheline noorte interpreetide konkurss" Filmikroonika Režissöör
1975 "Indrek " Mängufilm Voitinski
1974 "Punane viiul " Mängufilm Režissöör Komandör
1974 "Punane viiul" Reklaamfilm Režissöör
1973 "Tavatu lugu " Mängufilm Kaur, kogenud uurija
1972 "Maaletulek " Reklaamfilm Režissöör
1972 "Maaletulek " Mängufilm Režissöör Harald
1971 "Tuuline rand " Mängufilm Režissöör
1970 "Varastati Vana Toomas " Mängufilm
Muusikafilm
Vana Toomas
1969 "Kevade " Mängufilm Stsenarist Lible
1968 "Hullumeelsus " Mängufilm Režissöör Suupillimängija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm