Avaleht » Filmitegijad

Hendrik Mägar

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Räägi ära" Dokumentaalfilm Järeltöötluse produtsent
2020 "Jõulud džunglis" Mängufilm Monteerija
2020 "Üht kaotust igavesti kandsin" Dokumentaalfilm Monteerija
2019 "Aasta täis draamat" Dokumentaalfilm Monteerija
Järeltöötluse produtsent
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Režissööri I assistent
2018 "Omad" Mängufilm Monteerija
2018 "Pank " Teleseriaal Monteerija
2018 "Portugal " Mängufilm Monteerija
2017 "Elu kombinaadi keldris " Dokumentaalfilm Monteerija
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Monteerija
B-kaamera operaator
2015 "1944" Mängufilm Režissööri assistent
2015 "Ahv, kes mängis Vene ruletti" Tudengifilm Monteerija
2015 "Must alpinist" Mängufilm Stsenaariumi konsultant
2014 "Nullpunkt" Teleseriaal Monteerija
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Monteerija
Režissööri I assistent
2014 "Risttuules" Mängufilm Režissööri I assistent
2013 "Diana ja linn" Tudengifilm Monteerija
2013 "Kaardimaja" Tudengifilm Produtsent
Režissööri I assistent
2013 "Kaastundeavaldus" Mängufilm Režissööri I assistent
2013 "Pahempidi" Tudengifilm Monteerija
2013 "Raisus südamed" Tudengifilm Monteerija
2013 "Sireenid" Tudengifilm Režissööri I assistent
2013 "Tupsu" Tudengifilm
Mängufilm
Monteerija
2013 "Viimane Romeo" Tudengifilm Režissööri assistent
2012 "Puhastus" Mängufilm Platsi administraator
2012 "Teiselpool vikerkaart" Tudengifilm Monteerija
2011 "Kõik on võimalik" Tudengifilm Monteerija
2011 "Kõks" Tudengifilm Operaatori assistent
2011 "Leipzigisse" Tudengifilm Monteerija
Visuaalsed efektid
Klapp
Režissööri I assistent
2011 "Lo(o)tus sureb viimasena" Tudengifilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm