Avaleht » Filmitegijad

Harmo Kallaste

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Esimene kapitalist" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2022 "Hobujõud" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2022 "Kukerpillide rapsoodia" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2022 "Randvere Leonardo" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2022 "Tagurpidi torn" Mängufilm Helirežissöör
2021 "Murust" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2021 "Öölapsed " Mängufilm Helirežissöör
Heli kokkusalvestaja
2021 "Pärand. Anu Raud" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2021 "Sõelaga vett. Merle Karusoo " Dokumentaalfilm Heli kokkusalvestaja
Heli järeltöötlus
2021 "Vaino Vahingu päevaraamat" Dokumentaalfilm Helirežissöör
Heli kokkusalvestaja
2020 "Keelepäästja" Dokumentaalfilm Heli kokkusalvestaja
Heli järeltöötlus
2019 "Amber" Tudengifilm Heli järeltöötlus
2019 "Marju Lepajõe. Päevade sõnad" Dokumentaalfilm Heli kokkusalvestaja
2019 "Matusepäevikud" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2019 "Mees muinasjutust. Toomas Edur" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2019 "Reinhold Rotermani" Tudengifilm Heli järeltöötlus
2019 "Südamering" Dokumentaalfilm Helikujundaja
2019 "Suurem kui sport" Dokumentaalfilm Heli kokkusalvestaja
2019 "Uued algused" Mängufilm Helirežissöör
2019 "Yasmeena" Tudengifilm Heli järeltöötlus
2018 "Annika Laats. Risti aarded" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2018 "Kala" Mängufilm Helirežissöör
Heli kokkusalvestaja
2018 "Kütt " Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2018 "Portugal " Mängufilm Dublaaži režissöör
2018 "Viimane vürst" Dokumentaalfilm Heli kokkusalvestaja
2017 "Armastus..." Dokumentaalfilm Helirežissöör
2017 "November " Mängufilm Dublaaži režissöör
2017 "Pagulasega elutoas" Dokumentaalfilm Heli järeltöötlus
2017 "Pihtimus" Mängufilm Helirežissöör
Helimonteerija
Heli kokkusalvestaja
2017 "Sõda" Dokumentaalfilm Heli kokkusalvestaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm