Avaleht » Filmitegijad

Urmas Jõemees

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2024 "Eha vari" Animafilmid Operaator
Monteerija
Valgustaja
Eriefektid
2024 "Olemise kulg" Animafilmid Operaator
2023 "Jumalaga, rock'n'roll!" Dokumentaalfilmid Animaator
2023 "Tuljak" Animafilmid Monteerija
2022 "Maetud Euroopas " Dokumentaalfilmid
Animafilmid
Režissöör
Stsenarist
2021 "Kood" Animafilmid
Muud liigitused
Operaator
Animaator
Monteerija
Pilditöötleja
Valgustaja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilmid Visuaalsed efektid
2019 "Talv vihmametsas" Animafilmid Konsultant
2019 "Unelemus" Tudengifilmid Juhendaja
2019 "Vanamehe film " Animafilmid Operaator
Valgustaja
2018 "300 g/m2" Tudengifilmid Digitaalne järeltöötlus
2018 "Bassein" Animafilmid Juhendaja
2017 "Vaata rändajat" Dokumentaalfilmid
Animafilmid
Monteerija
Digitaalne komposiitija
Valgusmeister
Konsultant
2016 "Elu enne elu" Animafilmid Operaator
Monteerija
Arvutigraafik
Valgustaja
2016 "Igavesed jahimaad" Animafilmid Operaator
2016 "Urbanimatio" Animafilmid
Muud liigitused
Režissöör
Operaator
2014 "Lendurid koduteel" Animafilmid Operaator
Komposiitor
2014 "Papa" Animafilmid Operaator
Valgustaja
2014 "Teisel pool metsa" Animafilmid Konsultant
2013 "Limonaadi lugu" Animafilmid Operaator
Monteerija
Arvutigraafik
Valgustaja
Digitaalne järeltöötlus
2012 "Happy Birthday" Animafilmid Operaator
2012 "Muna" Mängufilmid
Animafilmid
Operaator
Pilditöötleja
2011 "Et meeldiks kõigile" Dokumentaalfilmid Animaator
2011 "Olmeheidutus" Animafilmid Operaator
2011 "Prohveti sünd" Animafilmid Operaator
Monteerija
Arvutigraafik
2010 "Taevalaul" Animafilmid Operaator
Monteerija
Arvutigraafik
2008 "Kaasasündinud kohustused" Animafilmid Operaator
Monteerija
Arvutigraafik
2008 "Taarka " Mängufilmid Operaatori I assistent
2007 "Kleit" Animafilmid Konsultant
2007 "Lõpuõhtu" Animafilmid Operaator
Monteerija
Valgustaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm