Avaleht » Filmitegijad

Tõnu Oja

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2007 "Lõpuõhtu" Animafilm (hääl)
2006 "Konkurss" Tudengifilm Taksojuht
2006 "Leiutajateküla Lotte" Animafilm Giovanni (hääl)
2006 "Vanapagan" Tudengifilm Vanapagan
2005 "August 1991" Telemängufilm
2005 "Hajameelselt abielus" Teleseriaal Režissöör
2005 "Libahundi needus " Mängufilm Alterbaum / Margus
2005 "Vanameeste paradiis" Mängufilm Leo
2004 "Sigade revolutsioon " Mängufilm Operaator
2004 "Täna öösel me ei maga " Mängufilm Mees Lasnamäel
2003 "Barbarid" Animafilm (hääl)
2003 "Karl ja Marilyn" Animafilm Jutustaja
2001 "Pehmed ja karvased" Teleseriaal
1995 "Ma olen väsinud vihkamast " Mängufilm
1993 "Salmonid" Teleseriaal Stsenarist
1992 "Armastuse lahinguväljad " Mängufilm Peigmees
1990 "Sügis " Mängufilm Benno
1985 "Bande " Mängufilm
1983 "Suletud ring " Telemängufilm Kurt-Roser
1981 "Pihlakaväravad " Mängufilm "Sipsik"
1973 "Veealused" Animafilm Teksti lugeja Hääl animafilmis
1963 "Jäljed " Mängufilm Toomas

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm