Avaleht » Filmitegijad

Urmas Reitelmann

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2002 "Tõe jälgedel" Dokumentaalfilmid Diktor
2000 "Teerajajad" Dokumentaalfilmid Teksti lugeja
1998 "Kired" Teleseriaalid Produtsent
1997 "Waba Riik" Teleseriaalid Produtsent
1991 "Videoringvaade "Eestimaa", mai 1991" Teleseriaalid Diktor
1987 "Sügisannid" Dokumentaalfilmid Reporter
1983 "Lurich " Mängufilmid Hr. Andrew
1982 "Aga kus me täna mängime?" Dokumentaalfilmid Diktor
1982 "Sõpruslinnas Veneetsias" Dokumentaalfilmid Teksti lugeja
1981 "Kaks päeva Viktor Kingissepa elust II jagu" Telemängufilmid Vilmsi saatjaskonnast
1981 "Kaks päeva Viktor Kingissepa elust I jagu" Telemängufilmid Vilmsi saatjaskonnast
1980 "Sentimentaalne tango" Harrastusfilmid Noor inimene
1979 "Legendide saar" Dokumentaalfilmid Operaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm