Avaleht » Filmitegijad

Margit Vremmert

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "2 tundi õnneni" Dokumentaalfilm Finantsjuht
2021 "Naised rindejoonel " Dokumentaalfilm Produtsent
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Finantsjuht
2017 "Lumi Punasel lagedal" Dokumentaalfilm Raamatupidaja
2017 "November " Mängufilm Konsultant
2016 "Teesklejad" Mängufilm Raamatupidaja
2013 "Kertu" Mängufilm Raamatupidaja
2013 "Viru. Vabaduse saatkond" Dokumentaalfilm Raamatupidaja
2012 "Eestlanna Pariisis " Mängufilm Raamatupidaja
2012 "Tšernobõli samuraid" Dokumentaalfilm Produtsent
2010 "Polli päevikud " Mängufilm Raamatupidaja
2007 "Nipernaadit otsimas" Dokumentaalfilm Produtsent
2006 "Kuidas tuli "Kevade"" Dokumentaalfilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm