Avaleht » Filmitegijad

Kullar Viimne

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Hobujõud" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
Monteerija
2022 "Randvere Leonardo" Dokumentaalfilm Operaator
2022 "Uus elu" Dokumentaalfilm Operaator
2021 "Kasuemad" Dokumentaalfilm Lisavõtete operaator
2021 "Murust" Dokumentaalfilm Operaator
2020 "Ankeet" Dokumentaalfilm Operaator
2019 "Mees muinasjutust. Toomas Edur" Dokumentaalfilm Operaator
2019 "Suurem kui sport" Dokumentaalfilm Operaator
2018 "Jagatud valgus " Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
Monteerija
Drooni operaator
2018 "Kütt " Dokumentaalfilm Operaator
2018 "Mõned tähelepanekud armastuse kohta" Tudengifilm Operaator
2018 "Vello Salo. Igapäevaelu müstika" Dokumentaalfilm Operaator
2018 "Viimane vürst" Dokumentaalfilm Operaator
2017 "Perpetuum mobile ja piiritud hinged " Dokumentaalfilm Operaator
2017 "Põrgu Indias" Dokumentaalfilm Operaator
2016 "Hingemaa" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
2016 "Täna mängime sõda" Dokumentaalfilm Operaator
2016 "Ühe unistuse maja" Dokumentaalfilm B-kaamera operaator
2016 "Vigala Sass - viimased lindid" Dokumentaalfilm Operaator
2015 "Elizabethi mänguväljak" Dokumentaalfilm Operaator
Helioperaator
2015 "Englas. Vana Soldat" Dokumentaalfilm II operaator
2015 "Kiirtee kordnik" Dokumentaalfilm Operaator
2015 "Puhta mõtte ruum" Dokumentaalfilm II operaator
2014 "Kuidas ma Aafrikat päästsin" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
Helioperaator
2014 "Lained ja võnked" Dokumentaalfilm Operaator
2014 "Poissmees ja Volga" Dokumentaalfilm Operaator
2013 "Veregrupp" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Operaator
2012 "Jahis ainult naised" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
2012 "Sinine kõrb" Dokumentaalfilm Operaator
2012 "Sünnipäev" Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm