Avaleht » Filmitegijad

Dorian Supin

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Arvo Pärt - Isegi kui ma kõik kaotan" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2013 "Heino Eller. Quinta Essentia" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2012 "Mängime Pärti" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
Tõlkija
2012 "Proovime Pärti" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
Tõlkija
2010 "Õrn on öö" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2008 "Dialoogid. Helilooja Valentin Silvestrov " Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2007 "Eurydike otsinguteel" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2005 "Nagu noor jumal" Dokumentaalfilm Operaator
2004 "Hing on sees" Dokumentaalfilm Operaator
2003 "Elu pisiasjad" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2003 "Iseseisvuspäev" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Juhendaja
2002 "Arvo Pärt. 24 prelüüdi ühele fuugale" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2001 "Cecilia" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2001 "Orient Occident" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2001 "Sinu nimi" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2000 "Sünnipäev" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1999 "Aeg armastada" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1999 "Como cierva sedienta" Dokumentaalfilm Režissöör
Operaator
1998 "Eraelu" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
1997 "Ja saagu teid palju kui liiva meres" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1995 "Armuavaldus" Telemängufilm Režissöör
1994 "Surma tee" Dokumentaalfilm Režissöör
1994 "Unenäod kodumaast" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1993 "Muutumise vaev" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1992 "Aaria" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1991 "Maailma valgus" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1989 "Lepatriinutalv" Dokumentaalfilm Operaator
1989 "Siis sai õhtu ja sai hommik" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1988 "Bolero" Muusikafilm Operaator
1988 "Jõulud Siimu talus" Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm