Avaleht » Filmitegijad

Eeva Mägi

Eeva Mägi

Režissöör Eeva Mägi on sündinud 16. mail 1987 Kuressaares. Ta on õppinud Tartu Ülikooli õigusteaduskonnas (BA 2010), Maastrichti Ülikoolis (intellektuaalse omandi õigus LL.M, cum laude 2011), seejärel Tallinna Ülikooli Balti Filmi- ja Meediakoolis dokumentaalfilmirežiid (MA 2015). 2017. aastal osales Werner Herzogi töötoas Kuubal. Eeva Mägi töötab ka vandeadvokaadina ning on keskendunud autoriõiguste kaitsele. Ta on Kinoliidu, Eesti Dokumentalistide Gildi ja Eesti Advokatuuri  liige. 2018. aastal pälvis ta Eesti Kultuurkapitali noore filmitegija preemia julge visiooni teostamise eest lühidokumentaalfilmis “Lembri Uudu”. 

Loe edasi

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2023 "Kellele ma naeratan?" Dokumentaalfilmid Režissöör
Stsenarist
Helioperaator
2023 "Mo Mamma" Mängufilmid Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2022 "3. oktavi F" Mängufilmid Režissöör
Stsenarist
2021 "Kolmapäev" Mängufilmid Režissöör
Stsenarist
2021 "Mälu püsivus" Tudengifilmid Järjepidaja
Stsenaariumi konsultant
2020 "Maakohus" Mängufilmid Režissöör
Stsenarist
2019 "Süda Sõrve sääres" Dokumentaalfilmid Režissöör
Stsenarist
2018 "Tuliliilia " Mängufilmid Jurist
2017 "Lembri Uudu " Dokumentaalfilmid Režissöör
Stsenarist
2015 "Muidu üks mees" Tudengifilmid Produtsent
Režissöör
Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm