Avaleht » Filmitegijad

Ove Musting

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2022 "Kalev" Mängufilmid Režissöör
Stsenarist
2019 "Vanamehe film " Animafilmid Konsultant
2016 "Läbilõikamine" Dokumentaalfilmid Kaasprodutsent
Režissöör
Operaator
Autor
2012 "Tupiktänava mehed" Teleseriaalid Režissöör
Stsenarist
iseendana
2010 "Kallis Sõber, Sind Austan" Tudengifilmid Produtsent
Režissöör
2010 "Lumi matab jäljed" Tudengifilmid Produtsent
2009 "Pühapäev Matildaga" Tudengifilmid Produtsent
2008 "Loterii-ja" Tudengifilmid Produtsent
Režissöör
2008 "Tummfilm " Tudengifilmid Produtsent
Režissöör
2007 "Eedeni aed " Dokumentaalfilmid Operaator
2005 "Vanameeste paradiis" Mängufilmid Režissöör
Stsenarist
2004 "30 minutit vaikust" Mängufilmid Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2004 "Põhjamaa must kuld " Dokumentaalfilmid Režissöör
Monteerija
2003 "Kes meil metsas elavad" Dokumentaalfilmid Režissöör
2003 "Linn looduse rüpes " Dokumentaalfilmid Režissöör
2002 "Kulgemise kunst" Dokumentaalfilmid Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
2001 "Jaht Eesti moodi" Dokumentaalfilmid Režissöör
Monteerija
1998 "Tappev Tartu " Mängufilmid
Harrastusfilmid
Operaatori II assistent
1997 "Suitsiid" Harrastusfilmid Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm