Avaleht » Filmitegijad

Harald Läänemets

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1977 "Antennid jääs" Animafilm Helioperaator
1977 "Karikakramäng: Salakütt " Mängufilm Helirežissöör
1976 "Aeg elada, aeg armastada " Mängufilm Helirežissöör
1975 "Indrek " Mängufilm Helioperaator
1975 "Lugu jänesepojast" Animafilm Helioperaator
1975 "Röövpüüdjajaht" Tudengifilm Helirežissöör
1974 "Inimeste maja" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1973 "Ukuaru " Mängufilm Helirežissöör
1972 "Ettevaatust, kaabel!" Animafilm
Muud liigitused
Helirežissöör
1972 "Verekivi " Mängufilm Helirežissöör
1971 "Don Juan Tallinnas " Mängufilm
Muusikafilm
Helioperaator
1970 "Tuulevaikus " Mängufilm Helioperaator
1969 "Kevade " Mängufilm Helirežissöör
1968 "29. veebruar" Filmikroonika Helioperaator
1968 "Allveesport" Filmikroonika Helioperaator
1968 "Cynthia Jolly Tallinnas" Filmikroonika Helioperaator
1968 "Hullumeelsus " Mängufilm Helirežissöör
1968 "Jalakäijate tunnel" Filmikroonika Helioperaator
1968 "Kosmosenäitus" Filmikroonika Helioperaator
1968 "Kunstiüliõpilased eksamil" Filmikroonika Helioperaator
1968 "Lastepäevakodus Tipa-Tapa" Filmikroonika Helioperaator
1968 "Maaehitus" Filmikroonika Helioperaator
1968 "Metsseajaht" Filmikroonika Helioperaator
1968 "Munamäe sovhoosis" Filmikroonika Helioperaator
1968 "Tartu voorimees" Filmikroonika Helioperaator
1968 "Tehases Remgaas" Filmikroonika Helioperaator
1968 "Veduriremont" Filmikroonika Helioperaator
1967 "ENSV Riiklikus Raamatukogus" Filmikroonika Helioperaator
1967 "J. Tombi nim Kultuuripalee ansambel" Filmikroonika Helioperaator
1967 "Köögiviljakasvatuse automatiseerimine" Filmikroonika Helioperaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm