Avaleht » Filmitegijad

Carlos Eduardo Lesmes Lopéz

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2023 "Apteeker Melchior. Timuka tütar" Mängufilmid Operaatori assistent
2023 "Puudutus" Mängufilmid Videoefektid
2023 "Rändajad" Dokumentaalfilmid On-line montaaž
2023 "Tähtsad ninad" Mängufilmid DIT
2023 "Tume paradiis" Mängufilmid DIT Start-upi kolleeg
2022 "Apteeker Melchior" Mängufilmid Operaatori assistent
2021 "Mälu püsivus" Tudengifilmid Režissöör
Monteerija
2021 "Öölapsed " Mängufilmid Eriefektid
2020 "Alljumalad" Mängufilmid DIT
2020 "Hüvasti, NSVL " Mängufilmid Operaatori assistent
2020 "O2 " Mängufilmid Operaatori assistent
2020 "Üht kaotust igavesti kandsin" Dokumentaalfilmid Kaasprodutsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
Tootmisjuht
2020 "Vaata, mis sa tegid" Tudengifilmid Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2020 "Viimased" Mängufilmid Operaatori assistent
DIT
2019 "Jeesus juhatab Sind kiirteele" Mängufilmid Eriefektid
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilmid Lisavõtete operaator
2018 "Portugal " Mängufilmid Rekvisiitor
2017 "Esimene kevad" Tudengifilmid Operaator
Monteerija
2017 "Jahiloom" Tudengifilmid Režissööri I assistent
2017 "Sangarid" Mängufilmid Operaatori II assistent
2015 "Äralend" Mängufilmid Režissöör
Stsenarist
2015 "Elas kord" Tudengifilmid Värvimääraja
2015 "Elo" Mängufilmid Turuline
2015 "MTA (Maksu- ja Tolliamet)" Tudengifilmid Valgustaja
2014 "Ootamatu" Tudengifilmid Operaator
2013 "Elu nagu paradiisis" Tudengifilmid Valgustaja
2013 "Kaardimaja" Tudengifilmid Režissöör
Stsenarist
Visuaalsed efektid
2013 "Kevad à la carte" Tudengifilmid Valgustaja
2013 "Kolm" Tudengifilmid Valgustaja
2013 "Oled see sina?" Tudengifilmid Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm