Avaleht » Filmitegijad

Andrus Kivirähk

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2023 "Kaka, kevad ja teised" Animafilm
2022 "Sitikas Peeter" Kirjandusliku alusteose autor
2021 "Eesti matus" Mängufilm Kirjandusliku alusteose autor
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Stsenarist
Dialoogi autor
2017 "Lotte lood" Teleseriaal Stsenarist
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm Andrus Kivirähk
2014 "Riigivargad" Dokumentaalfilm Toimetaja
2013 "Viimane Romeo" Tudengifilm Kirjandusliku alusteose autor
2011 "Ideaalide tund" Dokumentaalfilm Kirjandusliku alusteose autor
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm Stsenarist
Dialoogi autor
2009 "Hurda kutsikad. Eesti Üliõpilaste Selts" Dokumentaalfilm Teksti autor
2007 "Sipelga 14" Teleseriaal Stsenarist
2006 "Leiutajateküla Lotte" Animafilm Stsenarist
Dialoogi autor
2005 "Vennad Karusüdamed" Animafilm Stsenarist
2003 "Barbarid" Animafilm Stsenarist
2002 "Kontsert Porgandipirukale" Animafilm Stsenarist
2001 "Heinaloom" Mängufilm Dialoogi autor
2001 "Lepatriinude jõulud" Animafilm Stsenarist
2001 "Pehmed ja karvased" Teleseriaal Stsenarist
2001 "Wremja" Teleseriaal Stsenarist
2000 "Lotte reis Lõunamaale" Animafilm Stsenarist
2000 "Saamueli Internet" Animafilm Stsenarist
1998 "Libarebased ja kooljad" Tudengifilm Stsenarist
1997 "Kapsapea 2 ehk Tagasi Euroopasse" Animafilm Dialoogi autor
1997 "Tom ja Fluffy" Animafilm Stsenarist
1996 "Keegi veel" Animafilm Stsenarist
1994 "Vabariigi valvur" Teleseriaal Stsenarist
1993 "Setu vurle küüsis" Animafilm Kirjandusliku alusteose autor

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm