Avaleht » Filmitegijad

Myth Film

Huviinfo

  • Bibliograafia


     
    2009

    Ruus, Jaan (2009). 
    Ärgake vara... Eesti Ekspress : TV Ekspress, 5. juuni, lk. 7.

    2008

    Hirv, Tui (2008). "Dirigendi kõla" - ilusa eesmärgiga tehtud film. Eesti Päevaleht, 24. jaan., lk. 15.
    Remsu, Olev (2008). Assotsiatsioonid, kaadrid ja muusika. Sirp, 1. veebr., lk. 18.
    Remme, Anneli (2008). Eri Klasi eluvalss. Teater. Muusika. Kino, ak. 27, nr. 7, lk. 102-104.
    Veidemann, Rein (2008). Passionaarne Eri Klas. Postimees, 6. dets., lk. 25.

    2006

    Eesti Päevaleht (2006). MEDIA toetas eesti filme kahe miljoni krooniga. 29. aug., lk. 14.
    Eesti Päevaleht (2006). EL annab Eesti filmidele 3,7 miljonit krooni. 15. nov., lk. 16.

    2004

    Viivik, Allar (2004). Aitan noormehel saada kutseliseks filmimeheks. SL Õhtuleht, 2. märts, lk. 5.

    2003

    Alasoo, Annika (2003). Müüdid elust suurhaiglas. Eesti Ekspress : TV Ekspress, nr. 2, 9. jaan., lk. 2-3.
    Tsäro, Kairit (2003). Portreefilmid arstidest tulevad tagasi. Nädal, nr. 8, 24. veebr., lk. 25.
    Tootmaa, Rein (2003). Vigala Sass - mitte keegi meist. Teater. Muusika. Kino, ak. 22, nr. 4, apr., lk. 98-102.
    Mardna, Peeter (2003). "Contra mortem" - portreefilmid, mida oodati. Sirp, 10. jaan., lk. 17.

    2002

    Contra Mortem (2002). Eesti Ekspress : 24 : TV-Nädal+Vaba Aeg, 24. jaan., lk. nr-ta.
    Tsäro, Kairit (2002). Eesti tipparstid telesarjas. Nädal, nr. 37, 16. sept., lk. 17.
    Butjajeva, Irina (2002). Contra mortem - "Protiv smerti". Молодежь Эстонии, 30. sept., lk. 11.
    Vana-aasta filmiõhtu (2002). Eesti Päevaleht, 24. dets., lk. 17.
    Karell, Marii (2002). Televaatajani jõuab kodumaine arstide seriaal. SL Õhtuleht, 06. veebr., lk. 14.
    Tuch, Boris (2002). Contra Mortem. Вести Неделя Плюс, 15. veebr., lk. 20-21.
    Tootmaa, Rein (2002). Taotlused ja tulemus. Sirp, 24. mai, lk. 16.
    Tuch, Boris (2002). 24 minutõ litsom k litsu s dktorom Lugovskim. Вести Неделя Плюс, 20. sept., lk. 11.
    Päärt, Villu (2002). Ärge lõigake arste! Postimees, 17. sept., lk. 25.
    Käsper, Kalle (2002). Tere taas, XIII sajand! Sirp, 23. aug., lk. 20.
    Priimägi, Linnar (2002). Doktor Ellamaa elutants. Teater. Muusika. Kino, ak. 21, nr. 4, apr., lk. 106-109.

    1999

    Remsu, Olev (1999). Film ilma autorita. Eesti Ekspress : TV-Nädal, 19. veebr., lk. 12-13.
    Laasik, Andres (1999). Sepa müütiline võlu:Rein Sepa muinasgermaani maailm heiastub koduvideo elementidega filmidokumendis. Eesti Päevaleht, 6. veebr., lk. 8.



Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm