Avaleht » Filmiliigid

Kongressist kongressini (1975)

Originaalpealkiri vene keeles: От съезда к съезду

Dokumentaalfilm Kestus: 49:10

Bibliograafia

1975

Mikone, E-M, Ojatalu, Ü. (1975) Mis on teoksil stuudios Eesti Telefilm? Televisioon, 6.-12. okt


1976

Põder, E. (1976) Viisaastaku saavutusi filmilinal. Sirp ja Vasar, 30. jaan


1981

Кириллов, Н. (1981) Сколько длится фильм. Советская Эстония, 20. dets


1982

Mamers, J. (1982) Sülitsi eluga. Noorte Hääl, 6. jaan
Андреев, В. (1982) Сюжеты Мати Пыльдре. Молодежь Эстонии, 28. aug

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm