Avaleht » Filmiliigid

Näkimadalad III jagu (1988)

Herman Sergo romaani "Näkimadalad" ainetel

Kolmas jagu. Priiusekirjad

Telemängufilm | Eepiline/ajalooline film Kestus: 71:00

Bibliograafia

1986

Laur, E. (1986). Filmitakse „Näkimadalad“. Töörahva Lipp, 6. mai.
Kuusik, K. (1986). Tööpäev „Näkimadalatega“. Edasi, 8. aug, lk 4.

1989

Мираж духовного покоя (1989). Советский Экран, nr 2, lk 5.
Balbat, M. (1989). Arvamuste paljusus: Eesti mängufilmide arutelult. Sirp ja Vasar, 12. mai, lk.7.
Remsu, O. (1989). Eesti mängufilm ´88: Ettekanne Kinoliidus. Sirp ja Vasar, 2. ja 9. juuni.
Torop, P. (1989). Mängufilmiaasta 1988. Teater. Muusika. Kino, nr 9, lk 16-28; Rmt: Torop, P. (1999). Kultuurimärgid. Tartu: Ilmamaa, lk 173-188.

2004

Orav, Õ. (2004). Tallinnfilm II. Mängufilmid 1977-1991. Tallinn: Eesti Entsüklopeediakirjastus, lk 436-447, 759.

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm