Avaleht » Filmiliigid

Eesti vangla (2003)

Dokumentaalfilm Kestus: 57:40

Bibliograafia

2002

Meinert, S. (2002). Mati Talvik teeb vanglafilmi. Nädal, 29. juuli, lk 5.

2003

Remsu, O. (2003). Detailidega, üldistades. Sirp, 28. märts, lk 16.
Pesti, A. (2003). Eestimaa Pandora laegas. Teater. Muusika. Kino, nr 5, lk 94-96.
„Eesti vangla“ esilinastub Patareis (2003). Eesti Päevaleht, 10. juuni, lk 15.
Patarei vanglas esilinastub uus dokumentaalfilm (2003). Postimees, 10. juuni, lk 27.
Aasmäe, A. (2003). Endised poliitvangid kohtusid tuntud  müüride vahel. Postimees, 11. juuni, lk 28.
Martson, I. (2003). Patarei vangla kroonika. Eesti Päevaleht, 11. juuni.
Sihvart, A. (2003). Film Kalaranna trellidest. Maaleht, 12. juuni, lk 18.
Kromanov, I. (2003). Patarei vanglast valmis film. Harjumaa, 13. juuni, lk 1.
Ernits, P. (2003). Kord trellide taga, kord võimul. Postimees: Arter, 14. juuni, lk 34.
Тух, Б. (2003).  История тюрьмы – история страны. Эстония, 14. juuni, lk 9.

2008

Eesti vangla / Estonian Prison (2008). Rmt: Eesti film / Estonian Film 2000-2006. Tallinn: Eesti Filmi Sihtasutus, lk 364.

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm