Avaleht » Filmiliigid

Bibliograafia

1984

Balbat, M. (1984). Mida tehakse Eesti Telefilmis? Sirp ja Vasar, 6. juuli.
Ojatalu, Ü. (1984). Tänases ja homses. Televisioon, 23. - 29. juuli. 
Põldre, M. (1984). Mis valmis, teoksil, kavas? Sirp ja Vasar, 28. dets.
Eesti Telefilm ekraanil: "Kevad südames" (1984). Televisioon, 30. dets - 6. jaan.

1985

Lõhmus, A. (1985). Kevad? Südames? Edasi, 19. jaan.
Balbat, M. (1985). Eesti telefilmidest. Sirp ja Vasar, 2. veebr.
Kalda, V. (1985). Jah - "Kevadele südames". Nõukogude Õpetaja, 8. märts.
Kaalep, A. (1985). Telemängufilm "Kevad südames" möödunud pühapäeval Eesti Televisioonis. Edasi, 7. aprill. 
Arulaane, E. (1985). Lutsii film nazõvajut studentõ. Molodjoz Estonii, 13. aprill. 
Lõhmus, A. (1985). Austatud Ain Kaalep! Edasi, 13. aprill.
Kirjakast: lugejate arvamused telefilmist "Kevad südames" (1985). Edasi, 27. aprill.
Paavle, J. (1985). Õige "Hammasratas" õigele mehele [TPI filmifestivalist, kus auhinna said "Aeg maha" ja "Kevad südames"]? Tallinna Polütehnik, 7. mai.
Eesti Telefilmi auhindu 1985 (1985). Televisioon, 13.- 19. mai.
Kalda, V. (1985). Filmiklubides. Sirp ja Vasar, 17. mai.

1986

Tamberg, K. (1986). Eesti Televisiooni filme ja saateid välismaale. Sirp ja Vasar, 21. nov.
Tamberg, K. (1986). Kroonika. Välismaa teleekraanile. Televisioon, 24.- 30. nov.

2014

Lugu kaotsiläinud imelapsest [Eesti lastefilmide DVD-sarjas ilmus 1985. aasta muusikaline telemängufilm "Kevad südames"] (2014). Eesti Ekspress, 20. veebr, lk 70.

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm