Avaleht

Anti Mäss

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Paha lugu: Nõiutud" Mängufilm Helirežissöör platsil
2015 "Elizabethi mänguväljak" Dokumentaalfilm Helioperaator
2015 "Englas. Vana Soldat" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2015 "Juhtmevaba elu" Dokumentaalfilm Helioperaator
2014 "Ballettmeister" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2014 "Lained ja võnked" Dokumentaalfilm Helioperaator
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Poomioperaator
2013 "Kartulid ja apelsinid" Teleseriaal Helirežissöör
2013 "Rist ja viletsus" Dokumentaalfilm Helioperaator
2013 "Tupsu" Mängufilm
Tudengifilm
Helirežissöör platsil
2013 "Velosoofid" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2010 "Püha tuli" Dokumentaalfilm Helirežissöör
2008 "Seks ja surm: Veresidemed" Mängufilm Helioperaatori assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm