Avaleht

Märt Pius

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Kui eestlased..." Tudengifilm Eestlane
2018 "Alo" Teleseriaal Ricky, Heimar
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Moorits
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm Justiitsametnik
2017 "Sangarid " Mängufilm Ralf Tamm
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Noor ülemus
2015 "1944" Mängufilm Vend Käär
2015 "Kivamees" Tudengifilm Tiit
2014 "Nullpunkt" Teleseriaal Johannes
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Johannes
2014 "Väikelinna detektiivid" Teleseriaal Jacob
2013 "Väikelinna detektiivid ja Valge Daami saladus" Mängufilm Jacob
2012 "Tasuja" Tudengifilm Robert Nool
2010 "Viimane vale" Tudengifilm Märt

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm