Avaleht

Jako Krull

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Kratt" Mängufilm Operaator
2019 "Emade päev" Dokumentaalfilm Operaator
Digipildi töötleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Valgustaja
2019 "Lõpp" Tudengifilm Valgusmeister
2019 "Pugeja" Tudengifilm Kärumees
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Valgustaja
2019 "Ükssarvik " Mängufilm Valgustaja
2018 "Homme" Tudengifilm Valgusmeister
2018 "Laps tagaistmel" Tudengifilm Valgusmeister
2018 "Pank " Teleseriaal Valgustaja
2018 "Petlik välimus" Tudengifilm Valgustaja
2018 "Tuhk ja tolm" Tudengifilm Valgustaja
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Valgustaja
2017 "9mm" Tudengifilm Valgusmeister
2017 "Ametniku surm" Tudengifilm Valgustaja
2017 "Armuavaldus" Tudengifilm Operaator
2017 "Igatsused" Tudengifilm Valgusmeister
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Valgustaja
2017 "Mesinädalad" Tudengifilm Valgustaja
2017 "Mõrv hotellis" Tudengifilm Operaator
Värvimääraja
2017 "Põrgu Indias" Dokumentaalfilm Värvimääraja
2017 "Roof Knocking" Tudengifilm Operaatori I assistent
2017 "Taasta side" Tudengifilm Operaatori assistent
2017 "Tabamata Ime " Dokumentaalfilm Värvimääraja
2017 "Vormindus" Tudengifilm Operaatori I assistent
2016 "Meeleseisund" Tudengifilm Valgusmeister
2016 "Sirius" Tudengifilm Valgusmeister
2016 "Üle müüri" Tudengifilm Operaator
2015 "Intervjuu Ants Martin Vahuriga" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Operaator
2015 "Kalad meres" Tudengifilm Valgustaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm