Avaleht

Keiti Väliste

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Elo" Mängufilm Näitlejate valija
2015 "Kommuun" Tudengifilm Produtsent
2015 "Pööriöö" Tudengifilm Režissööri assistent
2014 "Korduma kippuvad küsimused_1" Tudengifilm Režissööri I assistent
2014 "Mahlakuningas" Tudengifilm Režissöör
Monteerija
2013 "Kiire ja raevukas" Tudengifilm Produtsent
2013 "Õhuloss" Tudengifilm Produtsent
2013 "Õnneliku lõpuga massaaž" Tudengifilm Produtsent
2013 "Väljakutse" Tudengifilm Produtsent
2012 "Tasuja" Tudengifilm Tootmisassistent
2011 "3D" Tudengifilm Stsenarist
2011 "Vanapagan ja Ants" Tudengifilm Produtsent
Monteerija
2011 "Viva la Fiesta" Tudengifilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm