Avaleht

Rainer Kask

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Pinge" Tudengifilm Tehnik
2006 "Ohtlik lend" Teleseriaal Monteerija
2005 "Afganistani armid" Dokumentaalfilm Monteerija
2005 "Eesti kotkad" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2005 "Kotkaseire Eestis" Dokumentaalfilm Monteerija
2004 "Igavene reliikvia" Dokumentaalfilm Monteerija
2004 "Jäägermeister" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2004 "Õhtumaa kaduvad liigid" Dokumentaalfilm
Populaarteaduslik film
On-line montaaž
2004 "Sundasunik" Dokumentaalfilm Monteerija
2003 "Elu läbi metsa" Muud liigitused Monteerija
2003 "Kask - tavaline ja tavatu" Muud liigitused Monteerija
2003 "Reekviem laululuigele" Dokumentaalfilm Monteerija
2003 "Seened - mitte ainult söögiks" Muud liigitused Monteerija
2002 "Ilo Pariisist" Dokumentaalfilm On-line montaaž
2002 "Mets - meie südames" Dokumentaalfilm Monteerija
2002 "Näitkatseid põhikooli füüsikast" Populaarteaduslik film Monteerija
2002 "Näitkatseid põhikooli keemiast" Populaarteaduslik film Monteerija
2002 "Pesupäev ehk väike linnuaabits" Dokumentaalfilm Monteerija
2002 "Pihkva mudel mets" Dokumentaalfilm Monteerija
2002 "Terra silvestris" Populaarteaduslik film Monteerija
2002 "Ühine mets" Dokumentaalfilm Monteerija
2001 "Vääriselupaigad" Dokumentaalfilm Monteerija
2000 "Armas tuss 50 aastat hiljem" Mängufilm Monteerija
2000 "Miks just lehtpuu?" Muud liigitused Monteerija
2000 "Miski on mäda ehk Kogu vale Hamletist" Mängufilm Monteerija
2000 "Ööbiku saladus" Dokumentaalfilm Monteerija
2000 "Soomaa viis aastaaega" Dokumentaalfilm Monteerija
2000 "Unustatud maailm, Alam-Pedja" Dokumentaalfilm Monteerija
1998 "Akvaarium" Dokumentaalfilm Monteerija assistent
1998 "Euroopale lähemale" Muud liigitused Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm