Avaleht

Airi Kasera

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1968 "Libahunt" Mängufilm Režissööri assistent
1967 "Jo-le-mi" Populaarteaduslik film Režissööri assistent
1967 "Projektid ja objektid " Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Režissööri assistent
1966 "Kirjad Sõgedate külast " Mängufilm Režissööri assistent
1963 "Jäljed " Mängufilm Režissööri assistent
1962 "Tere, tüdrukud!" Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm