Avaleht

Karl Kardna

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1988 "Haapsalu" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1988 "Meie aja kangelane" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1988 "Oksjon" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1988 "Volikiri Alo Mattiisenile" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1987 "Mälestuskuurort" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1986 "Arhitekt" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1986 "Kaleva hääled" Dokumentaalfilm Helioperaator
1986 "Õnnelind flamingo" Telemängufilm Helirežissöör
1986 "Sensatsioon" Muusikafilm
Telemängufilm
Helirežissöör
1985 "Miinus 192 meetrit" Dokumentaalfilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm