Avaleht

Riina Hein

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2007 "Forestalia 35" Dokumentaalfilm Režissöör
2007 "Kohtumisi pikal metsateel" Muud liigitused Produtsent
Režissöör
2007 "Kommertslik hooldusraie" Dokumentaalfilm Režissöör
2007 "Loodussäästlik planeerimine metsamajanduses" Dokumentaalfilm Režissöör
2007 "Raie Maailmameistrivõistlused 2006" Dokumentaalfilm Režissöör
2006 "Mets seob põlvkondi" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
2005 "Minu Eestimaa" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2004 "Lisaks toidule" Muud liigitused Režissöör
2003 "Elu läbi metsa" Muud liigitused Produtsent
Režissöör
2003 "Kask - tavaline ja tavatu" Muud liigitused Režissöör
2003 "Seened - mitte ainult söögiks" Muud liigitused Produtsent
Režissöör
2002 "Mets - meie südames" Dokumentaalfilm Režissöör
2002 "Pihkva mudel mets" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
2002 "Tõe jälgedel" Dokumentaalfilm Režissöör
2002 "Ühine mets" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
2001 "Eesti metsaressurss" Muud liigitused Režissöör
2001 "Metsakaitsealade võrgustik" Dokumentaalfilm Režissöör
2001 "Vääriselupaigad" Dokumentaalfilm Režissöör
2000 "Miks just lehtpuu?" Muud liigitused Produtsent
Režissöör
1999 "Watergate regatt 1998" Muud liigitused Režissöör
1996 "Tallinna areng" Muud liigitused Režissöör
Stsenarist
1996 "Tuhande aastane sadam" Muud liigitused Režissöör
1977 "Süüdi on jalakäija" Muud liigitused
1976 "Suvi" Reklaamfilm Raja Teele
1976 "Suvi " Mängufilm Raja Teele
1969 "Kevade " Mängufilm Teele

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm