Avaleht

Linda Sade

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Raamatupidaja
2019 "Orpheus" Animafilm Raamatupidaja
2019 "Teofrastus" Animafilm Raamatupidaja
2018 "Briljantsuse demonstratsioon neljas vaatuses" Animafilm Raamatupidaja
2018 "Hukule määratud" Animafilm Raamatupidaja
2018 "Maasikaõgijad" Animafilm Raamatupidaja
2016 "Fatcula" Animafilm Raamatupidaja
2016 "Linnugripp" Animafilm Raamatupidaja
2016 "Siseilmadest väljas" Animafilm Raamatupidaja
2016 "Täismaja" Animafilm Raamatupidaja
2015 "Alateadvuse maja" Animafilm Raamatupidaja
2015 "Piano" Animafilm Raamatupidaja
2014 "Lendurid koduteel" Animafilm Raamatupidaja
2014 "Must stsenaarium" Animafilm Raamatupidaja
2014 "Põhjatäht" Animafilm Raamatupidaja
2013 "Ada + Otto" Animafilm Raamatupidaja
2013 "XYZtopia" Animafilm Raamatupidaja
2012 "Ussinuumaja" Animafilm Raamatupidaja
2012 "Villa Antropoff" Animafilm Raamatupidaja
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm Raamatupidaja
2009 "Krokodill" Animafilm Raamatupidaja
2009 "Õhus" Animafilm Raamatupidaja
2009 "Tuukrid vihmas" Animafilm Raamatupidaja
2008 "Elu ilma Gabriella Ferrita" Animafilm Raamatupidaja
2008 "Köögi dimensioonid" Animafilm Raamatupidaja
2007 "Läänemerelinik" Animafilm Produtsendi assistent
2007 "Ma kuklas tunnen..." Animafilm Produtsendi assistent
2007 "Must lagi" Animafilm Produtsendi assistent
2007 "Seinameistrid" Animafilm Produtsendi assistent
2007 "Substantia stellaris" Animafilm Produtsendi assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm