Avaleht

Arvo Vilu

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Mees muinasjutust. Toomas Edur" Dokumentaalfilm Operaator
2018 "Annika Laats. Risti aarded" Dokumentaalfilm Operaator
2016 "Täna mängime sõda" Dokumentaalfilm Operaator
2014 "Maastiku mustrid" Dokumentaalfilm Operaator
2014 "MUHU: Ätsed ja roosid" Dokumentaalfilm Operaator
2013 "Heino Eller. Quinta Essentia" Dokumentaalfilm Operaator
2013 "Kuumad naised vabast tahtest" Dokumentaalfilm Operaator
2013 "Tulekahju paine" Dokumentaalfilm Operaator
2012 "Hingevalvur" Dokumentaalfilm Operaator
2012 "Kaleva müsteerium" Dokumentaalfilm Operaator
2012 "Keelekümblejate kolm kevadet" Dokumentaalfilm Operaator
2012 "Kosmos" Tudengifilm Operaator
2012 "Mees torukübaraga" Dokumentaalfilm Operaator
2012 "Seto saadik" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Operaator
2012 "Tiiu Kirsipuu. Edu kood" Dokumentaalfilm Operaator
2012 "Tuvid" Dokumentaalfilm II operaator
2011 "Et meeldiks kõigile" Dokumentaalfilm Operaator
2011 "Regilaul - laulud õhust" Dokumentaalfilm II operaator
2011 "Reis" Dokumentaalfilm Operaator
2011 "Roots - sada aastat sõda ja muusikat" Dokumentaalfilm Operaator
2011 "Suur jõgi, 2: Delta" Dokumentaalfilm Operaator
2010 "Ehituskunstnik Toomas Rein" Dokumentaalfilm Operaator
2010 "Kalevite kanged pojad" Dokumentaalfilm Operaator
2010 "Moekoer" Dokumentaalfilm Operaator
2010 "Õrn on öö" Dokumentaalfilm Operaator
2010 "Suur jõgi, 1: Retk Leena lättele" Dokumentaalfilm Operaator
2010 "Üleriigiline õnn" Dokumentaalfilm Operaator
2009 "Jaan Manitski tagasitulek" Dokumentaalfilm Operaator
2009 "Kahe peaga Jaanus" Dokumentaalfilm Operaator
2009 "Kihnu kosjad" Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm