Avaleht

Evald Vaher

Bibliograafia

  • 1971

    Evald Vaher  50. (1971). Sirp ja Vasar, 5.märts, foto.

    Vaher, E. (1971). Kaks amatöörfilmide ülevaatust. Rahva Hääl, 4. nov.

    1970

    Vaher, E. (1970). UNICA Tuneesias. Kultuur ja Elu, nr.11, lk. 27-29, fotod.

    Vaher, E. (1970). Kaheksandal vabariiklikul. Kultuur ja Elu, nr.5, lk.41.

    Vaher, E. (1970). Filmiamatööride töörohke aasta. Kultuur ja Elu, nr.3, lk.42-43.

    1967

    Vaher, E. (1967), Põhjanaabrite juures. Kultuur ja Elu, nr.7, lk.24-25, fotod.

    1966

    Vaher, E. (1966). Väike ekraan ootab. Õhtuleht, 5. märts.

    1965

    Ekzamen deržat kinoljubiteli. (1965). Molodjož Estonii, 10.jaan.

    1964

    Vaher, E. (1964). Nehoženymi tropami. Molodjož Estonii. 26.jaan.

    1963

    Vaher, E. Lepik, H. (1963). Kokkuvõte amatööride töödest. Noorte Hääl, 10. jaan.

    Valge ekraani ees. (1963). Noorte Hääl, 9.märts.

    1961

    Vaher, E. (1961). Kinoamatööride filmide ülevaatus. Õhtuleht, 26.apr.

    Vaher, E. (1961). Kinoamatöörid Moskvas. Noorte Hääl, 17.sept.

    1960

    Vaher, E. (1960). Uuel tõusul. Õhtuleht, 12.nov.

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm