Avaleht

Kristiina Davidjants

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Vseviov" Dokumentaalfilm Produtsent
Stsenarist
2019 "Emade päev" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Tõlkija
2018 "Boss" Mängufilm Kaasprodutsent
2018 "Love Express" Dokumentaalfilm Kaasprodutsent
2017 "Armastus..." Dokumentaalfilm Toimetaja
2013 "Ühendav usk" Dokumentaalfilm Produtsent
2009 "Palusalu" Dokumentaalfilm Režissöör
Monteerija
2008 "Seks ja surm: Veresidemed" Mängufilm Režissöör
2007 "Nipernaadit otsimas" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2006 "Kuldrannake" Mängufilm Lennuki stjuardess
2003 "Intiimne linn" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2002 "Leida lugu" Dokumentaalfilm Toimetaja
2000 "Antikehad" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
2000 "Tere, kallis kodu" Tudengifilm Režissöör
1999 "Anton " Tudengifilm Režissöör
1998 "A' propos de NIDA" Tudengifilm Režissöör
1998 "Rocki surm" Tudengifilm Režissöör
1997 "Roim ÜRO-s" Tudengifilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm