Avaleht

Ants Vist

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2012 "Kaleva müsteerium" Dokumentaalfilm Produtsent
Stsenarist
Toimetaja
2008 "Fritsud ja blondiinid" Dokumentaalfilm
2003 "Sulg" Dokumentaalfilm Produtsent
Stsenarist
2002 "Eesti piiril" Dokumentaalfilm Režissöör
Produtsent
2002 "Näitkatseid põhikooli füüsikast" Populaarteaduslik film Produtsent
2002 "Näitkatseid põhikooli keemiast" Populaarteaduslik film Produtsent
2001 "Edda maailmas" Dokumentaalfilm Produtsent
1999 "80 aastat Eesti vanglaid" Dokumentaalfilm Režissöör
Produtsent
1999 "Eesti Raudtee" Dokumentaalfilm Produtsent
1999 "Elu lugu" Dokumentaalfilm Produtsent
Stsenarist
1999 "Elu lugu - Linda Viiding" Dokumentaalfilm Produtsent
Stsenarist
1999 "Sõltuvus" Dokumentaalfilm Režissöör
Produtsent
1998 "Minu liivlased…" Dokumentaalfilm Produtsent
Stsenarist
1998 "Pärnu" Muud liigitused Produtsent
1998 "Rahusõdurid" Dokumentaalfilm Produtsent
1997 "Baltic Challenge" Dokumentaalfilm Produtsent
1997 "Eesti Riigikaitse Akadeemia 5 aastat " Dokumentaalfilm Produtsent
1997 "Hõimupäevad" Dokumentaalfilm Produtsent
1997 "Piirilinn Narva" Dokumentaalfilm Režissöör
Produtsent
1997 "Pilves" Dokumentaalfilm Produtsent
Stsenarist
1996 "Avatud Eesti Fond" Dokumentaalfilm Produtsent
1996 "Kaitstud kodu" Dokumentaalfilm Režissöör
Produtsent
1996 "Otepää" Dokumentaalfilm Produtsent
1996 "Otepää. Eestimaa looduse pärl" Dokumentaalfilm
Reklaamfilm
Produtsent
1996 "Pirita" Dokumentaalfilm Produtsent
1995 "Eesti sõjakool" Dokumentaalfilm Produtsent
1995 "Jüri Järvet" Dokumentaalfilm Produtsent
1995 "Paldiski - Eestimaa murelaps" Filmikroonika Produtsent
1995 "Suur Saagpakk" Dokumentaalfilm Produtsent
Stsenarist
1994 "Eesti lennuharidus 75" Dokumentaalfilm Režissöör
Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm