Avaleht

Allan Kress

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Lõvitekk" Tudengifilm Mees pargis
2019 "EnsV" Teleseriaal KGB töötaja
2018 "Hetk ajaloos" Teleseriaal Jaan Raamot
2017 "Igitee " Mängufilm Valvur
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Olle
2016 "Savisaare protsess" Teleseriaal 2.timukas
2015 "Mustad lesed" Teleseriaal Ülar
2015 "Pööriöö" Tudengifilm Raivo kaastööline
2014 "Ivanipäev" Mängufilm Õhtujuht
2014 "Minetus" Tudengifilm Mr Braun
2014 "Noa" Tudengifilm Minister
2014 "Õnne Manifest" Tudengifilm Külaline
2014 "Vesper Leand - Clay" Tudengifilm Isa
2013 "Elu nagu paradiisis" Tudengifilm
2013 "Suurim austaja" Tudengifilm Mait Kaljuste
2013 "Viimane buss" Tudengifilm Turvamees
2011 "Kirjad Inglile " Mängufilm Performansis osaleja
2011 "Rotilõks " Mängufilm Toomase vanaisa
2010 "ENSV" Teleseriaal KGB töötaja
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Arst
2009 "Valikud" Tudengifilm Commissioner
2002 "Agent Sinikael " Mängufilm
1997 "Perekondlik sündmus" Tudengifilm Tseremooniaabiline

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm