Avaleht

Juhan Aare

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2006 "Eestlased Kremlis" Dokumentaalfilm Produtsent
Stsenarist
Operaator
2002 "Mets - meie südames" Dokumentaalfilm Stsenarist
2002 "Pihkva mudel mets" Dokumentaalfilm Stsenarist
2002 "Tõe jälgedel" Dokumentaalfilm Stsenarist
2002 "Ühine mets" Dokumentaalfilm Stsenarist
2001 "Vääriselupaigad" Dokumentaalfilm Stsenarist
2000 "Miks just lehtpuu?" Muud liigitused Stsenarist
1998 "Eesti politsei" Muud liigitused Stsenarist
1998 "Euroopale lähemale" Muud liigitused Stsenarist
1998 "Põhjamaa metsade lapsed" Dokumentaalfilm Stsenarist
1997 "Läänemaa teedel" Muud liigitused Stsenarist
1996 "Kollektiivleping koolides ja lasteaedades" Muud liigitused Stsenarist
1996 "Tallinn 1992-1996" Muud liigitused Diktor
1996 "Tallinna areng" Muud liigitused Diktor
1996 "Tuhande aastane sadam" Muud liigitused Stsenarist
1989 "Mitte ainult kodumeri" Dokumentaalfilm Stsenarist
1986 "Ilmamuutus" Dokumentaalfilm Stsenarist
1979 "Ühes peres" Dokumentaalfilm Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm