Avaleht

Karol Kuntsel

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Süüta mu tuli" Mängufilm
Reklaamfilm
Muud liigitused
Ahjualune
2017 "Lotte lood" Teleseriaal Lotte isa Oskar
2015 "Vabad mehed" Teleseriaal Mäger
2013 "Mägede varjud" Teleseriaal Marko Kahar
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Hipi
2008 "Kuraditõestus" Tudengifilm Kaval
2008 "Peatus" Tudengifilm
2007 "Detour/Võõras" Mängufilm
2005 "Stiilipidu " Mängufilm Ivar
2003 "Liivakellade parandaja" Mängufilm Tim
2002 "Buratino tegutseb jälle" Teleseriaal Artemon
2002 "Nimed marmortahvlil " Mängufilm Martinson
1998 "Tappev Tartu " Mängufilm
Amatöörfilm
Baarmen

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm