Avaleht

Anti Rannus

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Rain " Mängufilm Kaasprodutsent
2019 "Karv" Mängufilm 3D animaator
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Komposiit
2019 "Uued algused" Mängufilm Pilditöötleja
2017 "Heleni sünnipäev" Mängufilm Visuaalsed efektid
2017 "Naine pildil" Dokumentaalfilm Eriefektid
2016 "Räägitakse, et tomatid armastavad rokkmuusikat" Mängufilm Arvutigraafik
2015 "Elas kord" Tudengifilm Eriefektid
2015 "MTA (Maksu- ja Tolliamet)" Tudengifilm Animaator
2013 "2084: Mälukrambid" Tudengifilm Eriefektid
2012 "Distants" Tudengifilm Arvutigraafik
2006 "Mütomaan" Amatöörfilm Külamees
2006 "Ting" Amatöörfilm Stsenarist Ting
2005 "Surnumatja" Mängufilm Poiss keelerõngaga

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm