Avaleht

Kristel Leesmend

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2012 "Kõik muusikud on kaabakad" Mängufilm
Tudengifilm
Külli
2012 "Puhastus" Mängufilm Kirjeldustõlk
Kirjeldustõlke lugeja
2012 "Üksik saar" Mängufilm Haige naine
2011 "Surnuaiavahi tütar " Mängufilm Ilse
2008 "Doktor Kloun" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
2006 "Ruudi " Mängufilm Haiglaõde
2003 "Fender Bender" Mängufilm Näitlejate valija
2003 "Kingapuu" Tudengifilm Näitlejate valija
2003 "Lovesick" Mängufilm Näitlejate valija
1998 "Kired" Teleseriaal
1994 "Jüri Rumm " Mängufilm Eliisabet
1993 "Tallinn pimeduses " Mängufilm Kaubamaja müüja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm