Avaleht

Piret Tibbo

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2002 "Ferdinand" Mängufilm Konsultant
2001 "Siberi õpetaja" Dokumentaalfilm Tootmisjuht
2000 "Autoportree Emaga" Dokumentaalfilm Tootmisjuht
1999 "Sellised kolm lugu: Kõrbekuu" Mängufilm Režissööri assistent
Tootmisjuht
1999 "Tulekummardajad" Dokumentaalfilm Tootmisjuht
1997 "Aaria " Mängufilm Produtsent
1995 "Kirjad idast " Mängufilm Režissööri assistent
1994 "Jüri Rumm " Mängufilm Režissöör (II)
1993 "Tallinn pimeduses " Mängufilm Režissöör (II)
1989 "Äratus " Mängufilm Direktor
1988 "Varastatud kohtumine " Mängufilm Direktor
1987 "Pingul keel " Muusikafilm Direktor
1986 "Keskea rõõmud " Mängufilm Direktori asetäitja
1985 "Naerata ometi " Mängufilm Administraator
1985 "Puud olid... " Mängufilm Administraator
Direktori asetäitja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm