Avaleht

Mari Abel

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Sandra saab tööd (tootmises)" Mängufilm Sandra
2018 "Pank " Teleseriaal Anneli
2017 "1/2 last" Tudengifilm Kärt
2017 "Heleni sünnipäev" Mängufilm Helen
2017 "November " Mängufilm Liina ema vaim
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Siiri
2016 "Teesklejad" Mängufilm Triin
2015 "Keeris" Teleseriaal Silvia Looren
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Johannese õde Ege
2014 "Nullpunkt" Teleseriaal Ege
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Pööripäev" Tudengifilm Evelin
2013 "Free Range" Mängufilm Sekretär
2013 "Kohtumõistja" Mängufilm Kohtunik
2013 "Kolm" Tudengifilm Liina
2012 "Romet ja Julia" Teleseriaal Julia ema
2012 "Üksikjuhtum" Tudengifilm Gerda
2011 "Kalevipojad" Teleseriaal Indreku naine Maris
2011 "Kõks" Tudengifilm Ema
Naaber
2011 "Põhja" Tudengifilm Toivo eksnaine Erika
2010 "Ei oska filmi teha" Tudengifilm Psühholoog
2010 "Vahetus" Mängufilm
2009 "Pihv" Tudengifilm Karin
1998 "Koera surm" Tudengifilm Kristel

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm