Avaleht

Marit Ahven

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Kostümeerija
Kostüümikunstniku assistent
2017 "Sangarid " Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2003 "Perebisnes" Mängufilm Kostüümikunstnik
2002 "Agent Sinikael " Mängufilm Kostüümikunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm