Avaleht

Peeter Tammearu

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Sandra saab tööd" Mängufilm
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm John (hääl)
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Aaseme Aadu
2015 "1944" Mängufilm Kreml
2013 "Kertu" Mängufilm Jüri
2012 "Deemonid" Mängufilm Alfred
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Seersant
2006 "Leiutajateküla Lotte" Animafilm Mutt John (hääl)
2006 "Meeletu " Mängufilm Meinart
2005 "August 1991" Telemängufilm
2004 "Sigade revolutsioon " Mängufilm Reporter/Erki isa
2003 "Liivakellade parandaja" Mängufilm Toimetaja Kohtunik
2002 "Pääsemine" Mängufilm Ülemus
2001 "Pehmed ja karvased" Teleseriaal

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm