Avaleht

Julia Guteva

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1986 "Jaapani ametiühingute delegatsioon Tallinnas" Filmikroonika Režissöör
1982 "Evald Okas" Filmikroonika Režissöör
1982 "Nõukogude Rahufond" Filmikroonika Režissöör
1982 "Salme Reek " Filmikroonika Režissöör
1981 "Baleriin Kaie Kõrb Pjotr Tšaikovski balletis "Luikede järv"" Filmikroonika Režissöör
1981 "Perkonnanõuandla Tallinnas" Filmikroonika Režissöör
1981 "Rahvusvahelise teatripäeva tähistamine Tallinnas" Filmikroonika Režissöör
1980 "Graafik Ilmar Torn 60-aastane" Filmikroonika Režissöör
1980 "Intervjuu Tallinna Linna TSN TK esimehe Albert Norakuga" Filmikroonika Režissöör
1980 "Kombinaadis Balti Manufaktuur" Filmikroonika Režissöör
1980 "Mida toob järgmine aasta: intervjuu akadeemik Gustav Naani ja astroloog Uku Hänniga" Filmikroonika Režissöör
1980 "Pidulik miiting Tallinna Kultuuri- ja Spordipalees" Filmikroonika Režissöör
1980 "Võimlemispidu Tallinnas" Filmikroonika Režissöör
1978 "6-aastased koolilapsed" Filmikroonika Režissöör
1978 "Eesti kirjanduse tõlkijate seminar Tallinnas" Filmikroonika Režissöör
1978 "Filmi Navigaator Pirx võtetel" Filmikroonika Režissöör
1978 "Kangur Zinaida Agafonova perekond maidemonstratsioonil" Filmikroonika Režissöör
1978 "Kevadtööd Põlva kolhoosis" Filmikroonika Režissöör
1978 "Kommunaari nukuteater 15-aastane" Filmikroonika Režissöör
1978 "Korter nr 17" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Režissöör
1978 "Kristjan Palusalu 70-aastane" Filmikroonika Režissöör
1978 "Maidemonstratsioon Tallinnas" Filmikroonika Režissöör
1978 "Metsatöödel Viljandi rajoonis" Filmikroonika Režissöör
1978 "Saagikoristusest Pärnu rajoonis" Filmikroonika Režissöör
1978 "Salutaguse Pärmitehas reostab loodust" Filmikroonika Režissöör
1978 "Tuletõrjemuuseumi avamine Tallinnas" Filmikroonika Režissöör
1978 "Uus Aeroloogiajaam Tallinnas" Filmikroonika Režissöör
1977 "Eesti NSV, Ungari Rahvavabariigi Szolnoki komitaadi ja Saksa DV Schwerini ringkonna sõprussidemed" Filmikroonika Režissöör
1977 "Enn Selliku esikoht universiaadil Sofias" Filmikroonika Režissöör
1977 "Ilmavaatleja August Tamm" Filmikroonika Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm